Årets första plantskola

God kväll! Det har varit lite krångel med bloggen men nu ska den funka igen. Imorgon väntar plantskolan, säsongens första plantskola. Superkul! Jag åker med Linus den här gången, vi åker tidigt imorgon bitti dit. Vi valde att låta Linus sova hemma ikväll så åker vi samma dag som jag ska rida lektion, jag rider 11.30 och vi tänkte komma fram lite tidigare så jag kan se ett ekipage innan mig. Det ska bli kul att se alla andra och hur de har utvecklats under vintern. Linus börjar äntligen komma tillbaka, tänk att nu är det nästan ett år sedan han skadade sig och nu är vi tillbaka för ett år sedan. Det känns som man bara står och stampar och inte kommer någonstans men det är inte så konstigt för Linus var skadad länge och musklerna tog otroligt lång tid att få tillbaka. Men vi fortsätter jobba på för att bli bättre.
 
Mina förväntningar inför plantskolan är att få ännu mer tips på hur jag ska jobba med piruetterna, det är piruetterna som måste förbättras. Vi måste hitta en bättre teknik och bygga mer muskler så Linus orkar att göra piruetterna. Men vi är nära nu, det känns inte så långt bort att klara dem. Jag har bestämt mig nu att bara sitta och träna på kvartar på fyrkanten, inga diagonaler just nu. Jag gör nämligen fel i själva vändningen, jag vänder inte Linus utan jag fortsätter som i en volt och bara svänger. Med hjälp av kvartarna så lär jag mig att vända och hitta rätt samling. 
 
Falco skulle gärna vilja följa med men tyvärr finns det inte plats att ta med sig två hästar. Falco känns verkligen fin just nu, vi börjar hitta en kvickare takt i galoppen som kommer göra underverk i framtiden. Han blir så mycket lättare när vi får till en kvickare galopp och om bara 2 veckor ska vi tävla!!! Det ska bli superkul! Vi är anmälda till en MSV:B5 i Eskilstuna, spännande!
 
Dessa snygga kläder och täcken från Knytkalaset och Plantskolan ska användas flitigt nu under dessa dagar, älskar verkligen täcket!
 
Kram!
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback