Känslan när hästen får komma ut

Åhhh Linus fick gå ut i hagen på en gång idag, han blev sååå glad! Linus rullade på en gång och gick runt och luktade och var överlycklig. Nu ska han vara på Fastbo i en vecka och det bästa är att han kan gå på vattenband medans han är där men utan vatten såklart. Då får han jobba med hela kroppen men ändå håller sig såret bra. 

Nu är det hela kroppen som ska musklas upp men i huvudet är han redan helt frisk, han börjar bli riktigt het nu och det ska bli kul att äntligen få sätta igång igen😃

En glad Linus😍Skyddad in i det minsta, inga mer skador nu!!!

Kram!Goda nyheter

Nu är vi påväg hem från kliniken med Linus, äntligen lite goda nyheter! Nu har de skurit bort svallköttet och nu är det bara ett ytligt sår. Sååå skönt! Han ska få börja gå i sjukhage och få promeneras 15-20 minuter om dagen😃 Nu blir det rehab för honom på Fastbo i Sala där han ska vara en vecka medans vi är på SM. Sedan får jag nog börja rida, såååå härligt!😃 Vi ska tillbaka till kliniken på tisdag, när vi hämtar hem honom från Sala. Då ska han skos på kliniken och även få förhoppningsvis en sista check på såret. 

Fina killen! Så redo för att få komma igång nu👏🏼

Frisk häst= glad matte😉

Kram!Fantastiska Falco

Åhh känslan jag hade idag var fantastisk! Igår var Falco till salu (skämt åsido) för det gick så dåligt igår. Men idag var Falco långt ifrån till salu, han var kanonfin! Gud vad det kan ändras fort, idag red vi ute och red igenom hela Mästerskapsprogrammet. Den enda missen var sista serien då Falco bytte efter min hjälp men annars var allt annat kanon! Det var väldigt bra att rida traven mer samlat och i lite mindre tempo. Då hann jag lättare med att rida rörelserna och jag tror det blev lättare för Falco. Dessutom har jag bara gjort kvartspiruetter nu så galoppiruetterna gick jättebra😃

Vi börjar bli riktigt laddade inför SM! Imorgon blir det tidig uppstigning för då ska jag hinna rida Falco innan vi åker till veterinären med Linus. Vi ska åka senast 9 och efter veterinären ska vi åka till Sala och lämna Linus på rehab i en vecka medans vi är på SM. Sist ska jag åka till Sundby och ta hand om tredje hästen, en lång dag blir det imorgon men en hästig dag vilket jag gillar😍 Idag har vi packat ihop alla Linus saker och hans foder inför hans avfärd imorgon. Nu är även hans skåp utstädat nu är det bara rengöring kvar. 

Superfina Falco🌟

Falco fick äta gräs efter superpasset och blev ordentligt avduschad💦

Kram!