Santorini

 
Jag provred även en annan lite yngre förmåga, ni får veta mer om henne senare... Det är så kul att rida yngre hästar, det är något heeelt annorlunda än att rida en äldre häst. De är så känsliga och vingliga och så unga. Det är ändå ganska unikt att rida så unga hästar för det är då de är som mest påverkbara och man kan forma dem efter sin ridning. På måndag blir det en tripp till skåne då ska jag kolla på lite hästar åt andra 😃
 
 Fina hingsten!
 
 
 
 
 
Kolla vad rund Audina är, fortfarande en del av fölmagen kvar...
 
Fina Santi 
 
Kram!
 
 



Ny hemsida

God eftermiddag! Idag har varit en riktigt mysig dag, att vara på landet är så skönt! Det är så stillsamt och vädret är kanon! Jag kommer att vara här tills på onsdag, jag är bara här en vecka, så mycket mer går inte. Det känns alltid jobbigt att inte kunna rida en hel vecka men det är skönt att få vara lite ledig också. Tjejerna på gården rider mina hästar, det känns bra. Däremot håller jag ändå på med jobb med gården här på landet, vi har fixat klart sundbys hemsida eller faktiskt har christina gjort det mesta av jobbet där - riktigt bra jobbat. 
 
Vi har även planerat jobbschemat för sundby och har planerat tävlingssäsongen för i höst. Jag och Linus är med i den nya cupen Dressage Power - Future Stars där 7-9 åriga hästar har chans att kvala till Friends i höst. Det är de 6 bästa som kommer dit, det skulle vara det bästa som kan hända oss om vi kommer dit!!! 
 
Kolla in vår nya hemsida: http://www.sundbygard.org/ säg gärna vad ni tycker om hemsidan och om det är något som kan bli bättre😊
 
Här är en av sidorna om personalen...
 
Bilder på anläggningen, fortfarande är sidan under arbete men den börjar bli bättre😃
 
Följ även Sundby på facebook, Sundby Gård - Lundblad Dressyr heter vi där,https://www.facebook.com/groups/1092349017491617/?fref=ts  😃
 
Kram!
 
 



Mycket som hänt

Hej igen! Längesen nu, jag måste verkligen skärpa mig med bloggningen usch! Jag fick i måndags ännu ett njurstensanfall, men denna gång ett riktigt ordentligt! Det kom värkar i njuren samma dag jag skulle jobba, jag försökte jobba och släppa ut hästar men till sist gick det inte längre. Jag fick en sådan fruktansvärd smärta att jag började kräkas och kunde inte sitta stilla. Njursten är inte att leka med, tack vare ett bra team så lyckades jag fort komma in till sjukhuset. Ambulansen tog för lång tid så min kille körde mig till sjukhuset och lillasyster fick hoppa in och jobba istället för mig. 
 
Hela måndagen och tisdagen blev alltså inte som planerade. Jag låg inne från 9-15 på sjukhuset, det enda som kunde få bort min smärta var morfin rätt in i blodet. Ingenting annat fungerade, det var den värsta smärtan hittils! Jag åkte in på röngten sedan när smärtan hade försvunnit och då visade sig att jag hade haft en sten som gått igenom urinröret. Usch för njursten! Dagen efter var jag väldigt yr men red ändå, haha kan inte vara borta så länge från stallet.
 
Efter tisdagen känner jag mig helt bra igen. Jag har ridit på med hästarna, Falco känns toppenfin och vi red igenom Intermediaire I och det gick bra! Det är knepigt men denna gång inga missar! Linus var även fin sist jag red, dagarna innan var han lite spänd men han blir lätt väldigt påverkad av mig och jag har varit lite spänd efter njurstenen. Nu är jag på landet i en vecka och har semester och denna gång har vi en ny familjemedlem med! Jag och min sambo har nämligen köpt en egen hund! 
 
Milou heter vår nya familjemedlem
 
 Vår ögonsten 
 
 
 
Kram!