Equline

Jag är så nöjd med mina nya nattlindor och nattpaddar från Equiline! Jag har hela tiden haft Kingsland som nattpaddar och nattlindor men nu var det dags för en förändring. Jag är lite trött på mina kingsland lindor, jag har haft de sedan Audina kom vilket är typ 4 år sedan. Vilket betyder att de är ganska slitna och det var dags för ett par nya. Jag tänkte först köpa bara två frampaddar och framlindor, men det slutade med att vi köpte för alla fyra ben men det är jag glad för. Falco behövde bara för sina framben medans Linus har Kingsland på alla fyra ben. Men idag när jag kom till stallet kunde jag se att Linus gjort sönder ena nattlindan så det var ju super att jag hade en till linda att byta till!
 
Det som jag gillar med Equilines lindor är att själva spännet är långt så hur tjocka paddar man än har så kan man linda hela vägen upp och spännet räcker runt hela benet. Med mina Kingsland så är spännet för kort så jag måste linda ner till halva benet för att kunna stänga spännet. Dessutom har Equiline olika längd på nattlindorna, om det är bakbenslindor så är de längre för att passa bättre. Vi får se imorgon om lindorna sitter lika bra, det kan finnas chans till att de redan kanske börjat bita på dem.. Hoppas inte det.
 
Här är de nya nattlindorna, jag gillar att paddarna är riktigt långa så de går nedanför kotan och upp över knät
 
Equiline
 
Bra spänne!
 
Falco är inlindad och redo för sängen, han verkar nöjd med sina nya lindor😌
 
Kram!Gelpad

God kväll på er! Det är skönt att vara tillbaka igen i rutinerna, hästarna var superpigga och jätteglada att jobba med. Det är varmt här om man jämför med Sverige, 12 grader var det idag på dagen men tyvärr är det full storm och regn men men.. Bästa Sandra har hjälpt mig hela dagen med allt möjligt, gå med Falco, mocka, göra iordning hästarna och smörjt kandaren. Är så tacksam för hjälpen, allt blir så mycket lättare när man har lite hjälp!
 
Falco visade verkligen framfötterna idag, han var elektrisk och jag har aldrig någonsin haft så bra känsla på Falco! Det var verkligen fantastiskt, traven var i riktig uppförsbacke, han var fin i munnen och han försökte verkligen inte dra mig framåt. Traven har varit den svåraste delen för han försöker ALLTID dra mig framåt men idag för första gången jobbade han själv och kom fint i uppförsbacke. När han går i uppförsbacke då blir det mycket lättare för honom och då försöker han inte dra mig framåt. Denna känslan ska jag bevara länge, det är verkligen fantastiskt när allting klickar sådär underbart! 
 
Jag testade dessutom en ny gelpad idag som bara ligger på manken som höjer upp sadeln. Falco verkade verkligen gilla paden, den höll schabraket på plats faktiskt och fick sadeln i en bra höjd. Sjukt nöjd med paden, annars har jag haft en vanlig pad som jag vikt ihop på hälften men gillar denna pad bättre! Den blev till och med godkänd😉 Jag håller tummarna att den är lika bra imorgon, hittils är jag sjukt nöjd med den. 
 
Det var denna pad jag köpte, rekommenderar denna för att få sadeln i ett högre läge men samtidigt för att få sadeln att ligga mer stilla
 
Såhär ska paden ligga, bild från Google
 
Såhär hade jag förut, en pad ihopvikt..
 
 
Kram!
 Mot England

Hej hopp! Nu är mina dagar slut i Sverige och det är dags att åka tillbaka till England! Det känns som att dessa dagar har flugit förbi fort som attan, känns verkligen jobbigt att lämna Sverige.. Min familj och pojkvän är verkligen jobbiga att lämna men jag har mina underbara hästar där i England som jag verkligen vill till😍 Dessutom följer min bästavän Sandra med tillbaka till England, och hon ska dessutom stanna hos mig i 10 dagar😃😃😃

Dessutom hann jag med lite shopping idag på Stockholms Häst Butik för att köpa lite nödvändiga saker. Idag hann jag inte åka in till Friends för att det var min lillasyster födelsedag så vi firade henne ordentligt idag!! Hon blev 15 år, och dessutom gjorde vi vääärldens godaste tårta med nutella, daim, oreo och skittles👌🏼

Mmm😍Jag köpte ett par nattlindor och nattpaddar till Falco från Equiline

Sedan ska jag testa denna pad så får vi se om jag ska ha den, den är också till Falco😊

Fick en snygg påse också👌🏼

Jag och sandra ska in i planet nu, vi hörs i England!

Kram!