MSV:B2

Go kväll! Skulle hålla på och trixa med alla filmer och bilder ifrån KM men då såg jag att kamerans batteri var dött så det gick inte att ladda upp utan jag måste vänta tills batteriet är fulladdat i kameran igen😔 Men imorgon då ska jag försöka lägga upp det!
 
Jag har nu efter Friends hunnit vara i stallet, kom hem för ca 1 timme sen, jag red Linus och lillasyster joggade Farenheit. Linus vilade igår så han var ganska pigg men han blev riktigt bra sen, jag försöker hela tiden tänka på när jag rider att inte ha sporren mot hästen hela tiden. Alla ryttare i Friends red så fint, man såg knappt att dom skänklade och så vill jag också rida. Därför ska jag börja träna på att hålla min fot mer rak istället för att just nu lutar hälen  sig mot hästens sida så att jag omedvetet skänklar hela tiden. Linus blev mycket bättre i reaktionen när jag tänkte på det här, såfort jag tog sporren mot honom då flög han fram. Ska fortsätta träna på det här och hoppas att jag släpper min dåliga ovana att hålla sporren mot hela tiden.
 
Idag fokuserade jag även mycket på programdelar, jag red delar ur MSV:B2. Jag började med att göra byten på kort diagonal som det är i det programmet:
 
Såhär ser delarna ut, bytena gick jättebra! Dom börjar bli bättre och bättre nu😃 Sen red jag travdelarna fast i det nya tempot och mer schvung och det gick faktiskt bra! Ingen taktmiss men det var svårt att göra halvcirklarna på 10 meter i den stora traven men annars så flöt allting på bra!
 
Nu måste jag plugga, har massor i skolan men nu har ni fått en liten uppdatering från dagens pass!
 
KRAM!
 
 I Friends idag igen

Hallådär! Nu är det tredje dagen vi är i Friends arena😊 Vilken inspirationhelg man har fått, ska till stallet sen och rida Linus och Fahrenheit. Då kommer jag tänka på alla duktiga ryttare och försöka rida som dom😜

Ikväll ska jag försöka komma ihåg och lägga upp alla bilder och filmer ifrån KM helgen👍 Friends helgen lägger jag upp i veckan, alla våra bilder vi tagit.
Detta fina ekipage vill man se igen😍

Är några av er i Friends och kollar?😃

Kram! Piggelin

Jaha nu har man ridit en helt ny häst ännu en gång, den var riktigt svår men en rolig utmaning! Direkt när man hoppade upp så trippar den fram för den är så pigg. Roligt med energi men jag har nog aldrig varit med om en häst som är så pigg!! Men det var intressant, fick tänka om hur jag skulle rida. Jag fick rida mer med benen och hålla om med benen när han började springa och lätta i handen, lite konstigt att göra så men då lugnade han ner sig😜 Han blev lätt lite osäker såfort man släppte benen, men han var så jädrans fin när han var lugn och lyssnade på mig! Vi gjorde byten och lite tempoväxlingar.

Traven var helt otrolig, riktigt fin!! Men han rörde sig så stort att det blev svårt att sitta kvar i sadeln😜 Då blev jag lite spänd och då blev han ännu spändare.. Men fick till en bra trav i slutet men det gällde i hela passet att hålla mig själv lugn och hästen men det var riktigt kul! Roligt med lite annan ridning👍
Fina killen!
Här är min kompis andra häst, den är jättefin också!! 

Kram!