Videon kristianträning

Halloj! Ska sova nu ska upp och jobba imorgon och imorgon jobbar jag heldag igen därför ska jag upp 6.15 så vitkigt att gå och lägga sig i tid.. Borde sovit för en timme sen men har pluggat fram tills nu.. Längtar tills sommarlovet kommer så jag slipper skolan ett tag :)
 
Men här är iallafall filmen:
 
Vad tycker ni? Jag tycker hon har blivit så fin igen, hon börjar bli i sin vanliga form :D
 
Godnatt!Shit!

Halloj! Nu sitter jag i bussen och har precis ätit middag :) Har suttit och kollat på filmerna från dagens ritt med audina, red lektion för kristian och mamma filmade. Shit vad fin hon var idag!!! Håller på att ladda upp till youtube just nu men kan ta ett tag.. Får se om den hinner komma upp men ska lägga upp den på bloggen på en gång :)
 
Idag jobbade vi på delar ur s:t george, vi red travslingorna och hon var superfin!!! Hon gjorde riktigt bra öppnor och bra volter (som vi har haft lite problem med) men bara jag tänke på det jag ska så går volterna bra :) Slutorna gick också bra men korrigerade till bakdelen lite, var i någon sluta lite före och en annan sluta lite efter. Men jag höll en bra takt i hela slingan vilket var viktigast. För det brukar ibland bli så att det blir något hack i traven och antingen går det långsammare eller lite fortare än vad det ska.. 
 
Här kommer lite bilder på linus från igår (filmen tar ett tag att ladda upp)
 
Min nya favoritbild på Linus <3
 
 
 
 
 
KRAM!Tuff dag!

Halloj! Jobbdagen är slut för idag, har jobbat 12 timmar nu och slutar dagen med ett träningspass på utegymmet i farsta! Känner mig riktigt fit nu :)Karin är med och kör hårt!

Kram!