Film MSV:A1

Här kommer filmen fast lite försenad, första starten i Malung MSV:A1. Vi fick ihop 69% och kom 2:a!
 
 
 
Ni kan höra hur regnet öser ner, inte kul.. Men vi klarade oss igenom det och nu känns det som vi klarar oss igenom alla olika dåliga väder. Nere i Willands förra året så var det fullkomlig sandstorm och då red vi också jättebra. Verkar som att vi presterar bäst i dåliga väder xD
Vad tycker ni? Jag tycker det såg riktigt bra ut!!
 
KRAM!
 Veckans schema

Nu efter tävlingen i helgen så ska audina vila lite, idag så vilade hon helt och skrittades bara :) Imorgon så ska vi skritta ut en lång runda och jogga lite kort. Sen i veckan ska vi rida på som vanligt, här kommer veckans schema:
 
* Måndag: Audina vilar
 
* Tisdag: Audina joggas
 
* Onsdag: Lektion kl 15 för kristian
 
* Torsdag: Jogging/vanligt pass
 
* Fredag: Lektion kl 12.30 för kristian
 
* Lördag: Lektion kl 11.45 för kristian
 
* Söndag: Rida ut
 
Jag ska försöka ladda upp filmerna ifrån helgens tävlingar ikväll men först ska jag dra iväg till utegymmet och träna, ska vara i bra form inför falsterbo så vi presterar bra ihop! Det var faktiskt länge sen jag var där (runt 2 veckor sen) så nu ska jag skärpa mig!
 
Audina fick massa ryktning och gos och även blänkande hovar idag ;)
Hon är bara liiiite trött :P
 
Men kika in här om en stund så finns det nog någon tävlingsvideo inne ifrån helgen i Malung
Kram!
 Bytena börjar sitta

Halloj!! Idag red jag linus och han var precis som vanligt! Älskar denna häst så himla underbar att rida, det går nästan alltid bra med honom och han känns alltid bra :) Idag fokuserade jag på att träna med byten, det gick jättebra idag! Första bytet blev lite dåligt för jag hade inte riktigt honom mellan hjälperna, men det andra bytet gick mycket bättre :) Idag fokuserade jag bara på att byta på diagonalen, i början av diagonalerna så taggade jag upp honom och sen lät jag honom vara ett litet tag och precis innan bytet så gjorde jag byteshjälpen och han bytte fint :) Jag gjorde även bytena precis vid spegeln så jag hann kika hur bytena såg ut, så jag kan bekräfta att bytena var rena. Efter det första "dåliga" bytet så satte alla andra :) Även det lite svårare bytet!
 
Innan jag gjorde bytena så koncentrerade jag mig först på att få galoppen "studsig" och kvick. Då gjorde jag mycket tempoväxlingar, samla galoppen och öka galoppen. Mest samla galoppen, men i den samlade galoppen jobbade jag att hålla honom kvick och inte bara samla utan han behövde ha mer energi i samlingen också. För att han ska byta bra måste han vara kvick och samlad i galoppen annars blir bytena lite orena om han inte är med i bakkärran. Därför så är förberedelserna innan bytet viktigare än själva bytet!
 
Här är lite bilder från idag:
 
 Vår omatchade outfit
Snygg outfit va!? Vem säger att vi dressyrryttare inte gillar färger ;)
Linus och jag på vår uteritt efter passet :)
Gullelinus, kolla vilka snälla ögon han har <3
 
KRAM!