Mitt team

                                                               
 
 
Familjen Lundblad- Dom bästa personerna i världen som stöttar mig till 100 % och utan dom skulle aldrig det här kunna vara möjligt. Mamma var hästtjej när hon var liten men hon hade aldrig en egen häst men sen slutade hon när hon blev äldre men när jag började rida på ridskola då började hon rida ett tag, nu rider hon ingenting men hon ska ta över audina sen. Pappa har aldrig ridit förutom på semestrar på westernhästar men tycker det är kul. Lillasyster Christina tävlar och rider sin egna häst Gossip och är även en supergroom som hjälper till på tävlingar. Min storasyster Carolina är inte lika hästgalna som oss men hon och jag delade häst när vi var yngre men sen tappade hon intresset. Men hon är en stöttande och jättebra syster ändå :) Jag är så tacksam för deras slit och stöttning under alla dessa år. 
 
 
Kristian Von Krusenstierna- Min stora förebild inom ridsporten och min huvudtränare som hjälper mig med min elitsatsning och träningen med mina hästar och hjälper mig på tävlingar. Han tävlar själv med Biggles 1015 i internationell grand prix och är med i landslaget.
 
 
Axel Wallman- Stationär veterinär hos Brunmåla Häspraktik, vi har precis börjat lära känna Axel men tanken är att han ska bli våran nya veterinär, jag hittade honom via Kristian. Han tog examen vid veterinärhögskolan i Uppsala. Sedan vidareutbildades han hos Dr. med. vet. Björn Nolting i Tyskland. Från och med 2 april blev Axel stationär veterinär och han är även ansluten till I.S.E.L.P som är en specialist utbildning inom hästens rörelseapparat. Han hjälpte mig även med att kolla på filmerna på Linus och kollade även på röntgenbilderna på linus.
Kalle Grahn- Ågestas hovslagare, skor riktigt bra!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback