Gamla hästar

                                         
 
Audina f.1997 e. Michellino - Fighter 
 
Det här var min första storhäst, hon har lärt mig allting. Vi köpte henne ifrån Andreas Helgstrand, hon var en riktigt läromästare, hon hade gått ända upp till internationell grand prix när jag fick henne. Vi hade många framgångar, vi var med i landslaget för juniorer och för young rider, och vi red 4 SM varav 3 SM-finaler. Vi fick placeringar utomlands och tävlade NM då laget tog NM brons, vi kvalade även till Falsterbo och red Gina Tricot Future Elite.  Nu har hon blivit pensionerad och ska bli mamma, vi ska nämligen försöka få fram ett fint föl av henne. 
 
 
Brodals Ellison f.1997 e. Jameson RP - Mirth Master RW
 
Det här var min första D-ponny en riktigt bra läromästare! Han hade gått 3 SM innan han kom till mig och jag kvalade in till SM med honom och var med i 2 år i Talang stockholm, det var så jag lärde känna Kristian.
 
 
 
Fire Bird Love f.2000 e. Wärnanäs Ulrik RW 63 - Urbino
 
Den här c-ponnyn är en riktigt fin en men jag fick honom när han var 7 år och han var inte så utbildad och inte jag heller så det var inte den bästa matchningen men det är en fantastiskt fin ponny! Jag kom upp till LA på 64% men den nya ryttaren har fått ihop 74 % i LAP1:an så han blir bättre och bättre. Men han var mycket svår för han var mycket vinglig och ostadig en lång period men nu med sin nya ryttare har han blivit mycket stadigare och finare.
 
                                         
         
Dick Tracey
 
Min lånehäst som jag hade i 11 månader, vi tävlade ända upp till LAP1:an med placeringar och vinster. Jag hade honom medan Amanda var på sjukhuset. Han var en bussig ponny som var perfekt för mig då.
 
 
 
 
Amanda Bolero f.1992 e. Cippyn Red Crusader RWD - Cavallo Bolero RW
 
Min första ponny som var en fantastisk läromästare, hon hade gått NM och SM innan jag fick henne. Hon var 12 år men tyvärr hann vi bara med placeringar i LC och LB sen fick hon fång och jag blev tvungen att ta bort henne hade henne i 1,5 år. ( Det är inte jag på bilden).Kommentarer

Kom ihåg


Trackback