Grand prix

Godmorgon! Sitter i globen och kollar på grand prix, den har precis börjat och det är en sån fin häst inne på banan!

Kram!13 år

Halloj! Som sagt så vilar både audina och linus idag så jag och mamma var i globen istället och kollade på lövsta future challenge, var riktigt kul! Kollade även på 5 och 6 åringarna, fina hästar! Så himla cool atmosfär att tävla i skulle vara så kul att tävla i globen, får se till att göra det om något år ;) 
 
Nu ska jag sätta igång även att plugga klart det sista för den här veckan, har ett jättelångt jurudikprov som jag håller på med (hemprov) hållt på med den nu i flera dagar och idag är det deadline innan 12 inatt. Jag har även fått tillbaka betyget på mitt senaste fysiologi prov och jag fick A!!!!! Helt otroligt kul, hade pluggat mycket innan provet men är inte så bra på själva ämnet naturkunskap så det var riktigt kul att det gick bra :D Det lättade upp min dag lite :) Sen ikväll ska jag vara vakt åt min lillasyster för hon ska ha en stor födelsedagsfest, hon blev 13 idag så då blir det fest haha inte för min del men kul för henne :) Ska plugga nu, förresten sorry att filmerna från tävlingen inte är uppe än men har ett problem med youtube, det går inte att ladda upp mina filer :( Någon som har en annan sida man kan använda?
 
 
 
 KRAM!Lövsta future challenge

Hej! Sitter på globen och kollar på lövsta future challenge jättekul! Det är väldigt kul att kolla på dessa unga ryttare och deras fina hästar :) Hade varit kul om man kunde starta de här klasserna nästa år :D

Kram!