Hemma!

Nu har jag kommit hem från varrma grekland! Kändes jätte konstigt att rida idag :/ Men audina var jättefin och välriden men jag kände mig som värsta klumpen! Ludde och Helena har ridit audina nu i en vecka medan jag varit borta så hon känns verkligen underbar :)

Christina kom hem idag från sitt ridläger med jeronimo och de hade tydligen hoppat supermycket och christina har hoppat 90 cm med jerry så nu sadlar hon om till hopp ;) Nä men nu ska han vila i två dagar efter den långa resan. Men
imorgon ska vi upp tidigt för vi ska lämna fantomen till sina ägare :( Han har verkligen varit en toppenhäst! Men nu får han åka hem och ta det lugnt.


Första dagen han kom lillen <3

KRAM!
Hejsan! Imorgon åker jag till grekland och...

img_2084 (MMS)

Hejsan! Imorgon åker jag till grekland och är borta i 2 veckor och då kommer det inte bli så mycket uppdatering men kanske 1 inlägg om dagen. Idag red jag küren och de nya delarna passade jättebra med musiken :D så nu kär vi med de nya delarna!!!
Kür träning

Hello! Idag blev det kürträning, vi har gjort lite ändringar i küren ändrat om vissa delar och imorgon ska jag rida det nya programmet till musiken och klocka de nya delarna. Audina var fin idag men det kändes att hon hade vilat i två dagar så därför var hon lite stark och tung. Men jag koncentrerade mig mycket på att rida küren så därför var det inte viktigast hur hon kändes ;)KRAM!