Danmark

Imorgon så kommer kristian till skåne från Tyskland och ska hjälpa mig nu inför SM, så ikväll om vi hinner så ska han ha lektion för mig på kågeröds banan :D Under dagen idag ska jag till Danmark och träffa min bästavän som bor där, sedan tänkte jag och mamma shoppa lite ;) Kan ta massa bilder från träningen imorn kväll om jag hinner :)

Här kommer lite bilder från museét Louisiana som vi var på idag:


Godnatt!Dagens fråga!

Svansen klippt or not!? Ja det är en fråga jag har, ska man klippa svansen högst upp eller ska man låta den växa ut, vi hade en stor diskussion om detta i stallet. Audina har så pass smal svans så det är nog dumt att klippa den eftersom den kommer se lite tjockare ut med oklippt svans eller vad tycker ni? Är det mode att inte klippa eller väljer man själv vad man tycker är snyggast? Klippt svans/oklippt svans?


Audinas svans ganska smal

Jeronimos svans ganska smal den med

KRAM!Träning

Idag efter louisiana museét så red jag audina det blev en vanlig träning med att få igenom högersidan och göra bra halter hela tiden, jag hade hela tiden koll på halterna så varenda halt idag blev superbra! Red inga programdelar eftersom det viktigaste är att få igenom henne i högersidan och att hon ska ta stöd på vänstersidan. När vi får till det så kommer skolorna bli mycket bättre :)

Idag var hon mycket rundare än vad hon var igår så det var jättekul! Dessutom var hon superfin i slutet ! :D
Här kommer dagens bilder från ritten  :)

Finissnyggingöronen framåt <3snyggingsötisuppförsbackevacker

KRAM!