Sporrar

Har köpt ett par nya sporrar! Innan jag köpte dem här hade jag ett par vanliga hjulsporrar:

Rullar uppåt

Dem jag köpt nu:

Hjulsporrar med hjulen rullande paralellt med hästen

Jag tyckte att dem nya gav ganska stor effekt men Audina var superpigg idag vet inte om det var pågrund av dem men skall ta reda på det och berätta sen om dem är bättre eller sämre! :)

KRAM!Audina

Här kommer lite bilder på Audina från stallet idag:
Audina vill in i boxen och äta

Nu blir hon snart irriterad om hon inte får som hon vill

Nu är hon glad! Fått mat :)

Tyckte ni om min lilla serie? Skall jag göra fler?hihi

KRAM!
CRAZY!

En bra lektion men en galen häst!!! Hon vilade igår, det var iskallt idag och hade nya sporrar, dem tre faktorerna gjorde allting lite värre. Hon ställde sig faktiskt nästan rakt upp idag för hon var så pigg och knäpp. Hon har aldrig ställt sig så högt upp men hon kommer nog inte göra om det eftersom jag tror hon blev lite stressad av dem nya sporrarna och kylan.

Travdelen gick jättebra! Försökte få till ett högre tempo i traven, tänkte lite mellantrav i öppnorna och högre framdel, då blev hon riktigt fin och öppnorna blev mer schvungiga :D Slutorna var också fina men det gick ganska fort eftersom hon var ganska pigg och hon blev ännu piggare när vi höjde tempot lite för att få henne ännu mer schvungig men dem blev jättefina men måste lära mig att kunna rida i det tempot kan inte riktigt hantera detta än.Scahbrak-Eskadron Lindor-Eskadron Stövlar-Treadstone Ridbyxor-Pikeur Jacka-Isabell Werth

Ridbilder:

Lite dåliga bilder fotade av iphonen men alltid något ;)

KRAM!