Saknar

Åhh jag saknar vekligen stallet! :( Jag hatar att vara borta länge saknar Audina och alla hästar och ridningen och goset i stallet.

Men jag vet att jag har världens snällaste medhjälpare som hjälper mig, som fixar hö, vatten, mockar, rider och gosar med dem medan jag är borta. Tack så mycket Vita och Ella <3 Ni är bäst! Här är Ellas blogg: http://ellaviebke.blogg.se/

Vita rider fantomen också och ludde rider Audina :D Idag hoppade vita fantomen och dem hoppade 55 cm!! :O och 95 cm på kryss! Helt fantaskiskt att vita kan hoppa och rida ut på honom. Här är en bild från när vita red fantomen:

Verkligen jätte fina ihop!


Saknar dig jättemycket finaste Audina <3 <3

Godnatt!Händelselös

Ja idag hände det knappt ingenting! Var hemma idag och pluggade istället för att åka skidor, skolan måste ju som sagt prioriteras ;)

Men kan lägga upp bilder på audina och fantomen idag  ser dem ut såhär (nej det fick inte bli några bilder idag, dumma internet och dator):(

Här kommer lite bilder på utsikten från igår:

Uppe på högsta berget :)
Kan inte lägga upp videon från idag ska testa en gång till men min dator och internet tillåter det nog inte :/

KRAM!
Fantastiskt!

Hallo! Idag har jag åkt skidor heeela dagen! från klockan halv 9- halv 6 :O Är helt slut! Man kan ju verkligen säga att jag tränar mina ben och armar ^^ Idag åkte vi på ett äventyr, åkte upp på ett berg 2000 meter upp! Helt otroligt vi åkte kabin upp och det var riktigt läskigt har filmat skall lägga upp det imorgon :D Det var en helt fantastisk upplevelse att se alla vackra berg det är nog det bästa hittils här kommer lite bilder:

Coolt va!? Tog massa fler bilder!! Men internet är ganska segt så laddar upp fler imorgon :D

Sedan efter att åkt ner för berget tolkade vi bakom häst och vagn (man liftade bakom hästarna i ett snöre) riktigt kul och dem hade större huvud än Audina :O Trodde inte det var möjligt ;)
Här är dem:

Söta!

Såhär många åkte bakom :) (dem här hästarna är byggda för detta, det är kraftiga hästar och dem travade bara och det gick ganska långsamt).

KRAM!