Skrittpromenad

Här kommer lite bilder från skrittpromenaden och boxen, ska sova nu godnatt!!!
Crafoordhallen

Nu har jag haft första lektionen för kristian, det gick superbra! Audina kändes helt otrolig och kristian tyckte att audina blivit fin inte för smal så det var jätte kul att höra!! :D Det vi gjorde var att träna mycket på att hitta tempot och takten och att hålla galoppen samlad och rund för ibland tar hon upp huvudet i galoppen lite grann och släpper ryggen då jobbar vi med att få henne rund så hon blir rund i ryggen igen :)
 
Ska sova nu ska åka från hotellet 9 och rida lektion för kristian på morgonen i crafoordhallen, ett jättefint glasridhus här på Flyinge ett perfekt framridningshus! :D
 
Inuti:
Flyinge Kungsgård
 
Utanpå:
Ser ni glaset på ridhuset sååå coolt!
 
I nästa inlägg ska jag lägga upp bilder från min och audinas skrittpromenad och boxen ;D
 
KRAM!
 Ikväll

Hello! Sitter på hotellrummet just nu otroligt skönt, underbar säng och det finns jacuzzi och gym!!!! :O Så ska kanske gymma sedan :P Aja planen för ikväll är att jag ska rida lektion för kristian cirka 8, mamma ska hämta upp honom i Lund och så gör jag iordning audina i stallet medan :)
 
Snart ska vi åka och fodra audina hennes eftermiddagsmål dvs. hö och krafft, sedan ska jag ut och gå en sväng så hon inte står stilla, hon har ju gått nu i skrittmaskin varje dag i cirka 3 veckor så det är bra om jag går nu i 20 min så hon får röra på sig som vanligt.
 
Nu börjar uppladdningen inför tävlingen hoppas lektionen går bra ikväll och hoppas kristian tycker att audina inte blivit allt för smal ;) Ska åka iväg nu och fodra men bloggar mer sen :)
 
 
KRAM!